Ostvari svoju energiju!

Veoma smo uzbuđeni da najavimo projekat SUTEAM koji predstavlja novi način razmišljanja i treniranja. Iskustva iz školskog fizičkog vaspitanja i sporta mladih su nas motivisala na ovaj pionirski projekat. Bazični kvaliteti sporta mladih su kanalisani na pogrešan način. Omladinci se tretiraju kao kućni ljubimci, unajmljuju se treneri kako bi ih spremili za ATP listu, NBA draft ili neku drugu mašineriju za dehumanizaciju čoveka.

Kretanje i treniranje je neprestano takmičenje sa samim sobom. Upoznavanje sebe pri ispoljavanju svih svojih mogućnosti u najrazličitijim životnim situacijama je onaj mehanizam koji hoćemo da probudimo kod dece Srbije. Tako postavljen sistem treniranja i razmišljanja otključava kod dece beskonačne mogućnosti za život, rad i ostvarenje u bilo kojoj profesiji.

Mehanizmi koje koristimo nisu komplikovani, baziraju se na višedecenijskom iskustvu prvenstveno u našem kretanju i treniranju. U sprezi sa našim akademskim znanjima i radnom iskustvu u stanju smo da ponudimo vrlo upotrebljive metode za razvijanje bazičnih kretnih iskustava kod dece i mladih. Uočili smo da je presudno za treniranje mladih obezbeđivanje što šireg polja kretnih iskustava i tako organizovana aktivnost u kombinaciji sa ekspertima za procenu afiniteta prema određenom tipu aktivnosti daje najlepše rezultate koje možete da zamislite: motorički vrlo diferencirano dete koje u realnom vremenu kanališe sve svoje sposobnosti i lako se prilagođava prakitčno bilo kom kretnom zadatku – tada su neki od onih ciljeva kao što su ATP lista ili NBA draft samo jedno zrno u odnosu na spektar mogućnosti za koje je sposobno. Jedan prirodan odnos prema realnim ciljevima koje sposobno dete kodira u sebe, rezulitra čovekom koji racionalno kanališe svoje snage i ostaje veliki i svoj čak i pred konstruktima kao što su zlatna olimpijska medalja.

Integritet čoveka je ono što najviše cenimo. Ne postoji veća vrednost od ostvarivanja svih svojih životnih snaga kroz komunikaciju, kretanje i stvaralaštvo. Pridružite nam se u ovom projektu čuvanja svetih vrednosti koje deca donose na ovaj svet.

Podeli:

1 Comment

  • By Beli, 10/09/2010 @ 09:34

    Možda bi se moglo ubaciti ronjenje kao jedan relaks , koji je sve popularniji u svetu !

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

WordPress Themes