Svetski dan dece 2012.

Povodom Svetskog dana dece, SuTeam Škola Sporta, i ove godine, organizuje zajedničko vežbanje dece i roditelja. Svetski dan dece obeležava se od 1989. godine, kada je, 20. novembra potpisana Konvencija Ujedinjenih nacija o pravima deteta.

Iako Konvencija o pravima deteta uspostavlja izvestan broj bazičnih prava, ona nikako ne osporava pravo roditelja da odlučuju o tome šta je najbolje za njihovu decu. Međutim, SuTeam Škola Sporta je odlučila da na dan 20. novembra, kada se i obeležava Svetski dan dece, ipak deca budu glavna. Imajući u vidu da je to njihov dan, i u skladu sa tim, svi polaznici SuTeam Škole Sporta će da vežbaju sa svojim roditeljima i time im pokažu svoje umeće koje su do sada stekli u Školi Sporta.

Ovom akcijom želimo da pokažemo koliko je igra deteta specifična i bitna za detetov pravilan razvoj i više od svega želimo da istaknemo bitnost odnosa između deteta i roditelja.

Svi koji žele da pruže podršku ovoj akciji SuTeam Škole Sporta mogu to da učine svojim prisustvom, u utorak, 20. novembra od 19č odnosno 20č, u sali Tehničke škole “Ivan Sarić” (MESŠC).

Evo kako je to izgledalo prošle godine:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150388087537284.355845.298164092283&type=3

Podeli:

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

WordPress Themes